MAY
2018

Results for the 2018- 2019 Academic Year Erasmus+ Student Mobility for Placement/Traineeship Applications have been announced.

2018-2019 AKADEMİK YILI ERASMUS+ ÖĞRENCİ STAJ HAREKETLİLİĞİ SONUÇ DUYURUSU

Değerli Öğrencilerimiz,

Erasmus+ Programı çerçevesinde Staj hareketliliğine başvuru yapan öğrencilerimizin değerlendirilmesi ve seçimi Rektörlüğümüzce görevlendirilen “Staj Değerlendirme ve Seçme Komisyonu” tarafından tamamlanmıştır. Aşağıdaki tabloda başvuru sonuçlarını bulabilirsiniz.

Değerlendirme Türk Ulusal Ajansı tarafından belirlenen değerlendirme ölçütlerine göre yapılmış olup ölçütler aşağıdaki gibidir:

Akademik başarı düzeyi: %50

Dil Seviyesi: %50

Değerlendirme sürecinde başvuru evrakları 2018 Türk Ulusal Ajansı El Kitabı’na göre uygunluk kontrolünden (eligibility check) geçirilmiştir.

1- Akademik Başarı Düzeyinin asgari 2,20/4.00 olması şartına göre “Uygun Olmayan” gruba giren başvurular bu aşamada değerlendirme dışı bırakılmıştır.

2- Yabancı Dil Seviye Sınavında en az 60 puan belirlenmiş olup düşük alan adaylar değerlendirme dışı bırakılmıştır.

Gitmekten vazgeçenler Erasmus+ haklarından vazgeçtiklerine dair dilekçe ile Uluslararası İlişkiler Ofisimize bildirmeleri hususunda duyarlı olmalarını rica ederiz.

Kabul mektubu bulunmayan öğrencilerin hibe hakları başarı durumuna göre davet mektubu bulunan öğrenciye geçecektir.

Gidiş öncesi gerekli evrakların hazırlanması için kazanan öğrencilerimize oryantasyon programı düzenlenecektir.

İyi günler dileklerimizle,

Uluslararası İlişkiler Ofisi