OCA
2019

Call for Applications to Erasmus Internship4All Traineeship Consortium Staff Training Mobility are now open. Application deadline is 15.02.2019.

Değerli Biruni Üniversitesi Personeli,

Erasmus Internship4All Staj Konsorsiyumu Personel Eğitim Alma Hareketliliği başvuruları açılmış olup, başvuru çağrısına aşağıdaki linkten erişebilirsiniz. Son başvuru tarihi 15.02.2019’dur.

Erasmus Staj Konsorsiyumu Personel Hareketliliği Başvuru Çağrısı için tıklayınız.

Internship4all staj konsorsiyumu kapsamında gerçekleştirilecek Erasmus Personel Hareketliliklerinin Konsorsiyum hedeflerine katkı sağlaması beklenmektedir. Konsorsiyum hedefleri için tıklayınız.

Üniversitemiz tarafından istihdam edilen her personelin Erasmus Personel Hareketliliklerine başvurma hakkı olup, başvuru ile ilgili bütün sorularınız için Erasmus Ofisi ile iletişime geçebilirsiniz.

Saygılarımızla,
Uluslararası İlişkiler- Erasmus+ Ofisi
erasmus@biruni.edu.tr

Dear Members of Biruni University,

Call for Applications to Erasmus Internship4All Traineeship Consortium Staff Training Mobility are now open and the please click for the link: Call for Applications. Application deadline is 15.02.2019.

Erasmus Staff Mobility for Training activities to be undertaken as part of Internship4all consortium is expected to contribute to Consortium objectives.

Please click for the Consortium’s objectives.

Every staff legally employed by the University has the right to apply for the Erasmus Traineeship Consortium Staff Mobility. Please do not hesitate to contact Erasmus Office for your further enquiries.

Best Regards,
Office of International Relations/Erasmus+ Office