12.03.2020 Erasmus İngilizce Sınav Sonuçları / 12.03.2020 Erasmus English Proficiency Exam Result

Sevgili Öğrenciler,

12 Mart 2020 tarihinde gerçekleşen 2019 Erasmus+ Projesi Staj Hareketliliği ve 2020 Erasmus+ Projesi Öğrenim Hareketliliğine ilişkin İngilizce Yeterlilik Sınav Sonuçları için tıklayınız

Erasmus İngilizce Yeterlilik Sınav Sonuçlarınıza üç iş günü itiraz süreniz vardır.

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı’nın 13 Mart 2020 tarihli ( https://www.yok.gov.tr/Sayfalar/Haberler/2020/coronavirus_bilgilendirme_1.aspx ) duyurusunun 4. Maddesi ile bir duyuruya kadar tüm akademik değişim programlarının durdurulduğunu sizlere duyurma yükümlülüğümüz bulunmaktadır. Alınan karar gereği ikinci bir duyuruya kadar herhangi bir sonuç ilan edilemeyecek ve İngilizce Sınavı gerçekleştirilemeyecektir ancak süreci öngörmek mümkün olmadığı için staj yeri arama sürecinizi durdurmamanızı tavsiye ediyoruz. Zaruri durumlarda staj kabul mektubu teslim tarihi de uzatılacaktır.

Öğrenim Hareketliliğine başvuran öğrencilerimizin hareketlilikleri şu an için beklemede olup, Değişim Programları ile ilgili süreç hususunda devam kararı alındığında ilgili hareketliliklerin devamı hususunda sizlere detaylı bilgilendirme yapılacaktır.

Başarılar,

UID

Dear Students,

Click here for the 2019 Erasmus+ Project for Student Mobility for Placement and 2020  Erasmus+ Project for Srudent Mobility for Study English Proficiency Exam Results on 12 March 2020.

You have three business days to appeal your English Proficiency Exam results.

According to the announcement of Higher Education Council (YÖK) -released on 13th of March 2020, as the article 4th states-( https://www.yok.gov.tr/Sayfalar/Haberler/2020/coronavirus_bilgilendirme_1.aspx ), academic Exchange programs have been suspended until the second announcement of YÖK. Regarding this decision; no results will be announced, English exam will not be held and your nomination process to partner universities will not be completed until the second announcement. In this process, we contact with partner universities to extend nomination and application deadlines.

Best,

IRD