Biruni Bursluluk Sınav Sonuçları BUS 2020 ( Orta Doğu& Afrika & Asya)

• Post by:
  • 24 Eylül 2020
  • Comments off
Değerli Aday Öğrencilerimiz,

Biruni Üniversitesi Uluslararası Öğrenci Bursluluk Sınav Sonuçları yayınlanmıştır.
Sonuç listelerinde yayınlanan aday numaranız sınav giriş belgenizdeki aday no’dur.

Burs Hakkı Kazanan Öğrenci Listesi için tıklayınız!

Sınav Sonuçları Hakkında Önemli Bilgilendirme!
  • Asil öğrenciler kesin kayıt tarihleri 24 Eylül – 02 Ekim 2020 arasında olacaktır.
  • Burs hakkı kazanan asil öğrenciler belirtilen tarihler arasında kayıt yapmadıkları durumda burs hakkını kaybedeceklerini kabul etmiş sayılırlar.

Kesin kayıt için gerekli bilgiler:
Burs kazanan asil adayların kesin kayıtları belirtilen 24 Eylül – 02 Ekim 2020, tarihlerinde gerçekleşecektir. Kesin kayıtlar, ya adaylar tarafından bizzat ya da adayların resmi vekâlet verdikleri temsilcileri tarafından Biruni Uluslararası İlişkiler Direktörlüğü’nde yapılacaktır.

Kesin kayıt için aşağıdaki belgeler gerekmektedir:

• Kabul mektubu (Kayıt sırasında Uluslararası İlişkiler Direktörlüğü’nden temin edilecektir.)
  • Lise diploması orijinali ve Türkçe Noter Onaylı Çevirisi
  • Lise transkripti /not dökümü orijinali ve Türkçe Noter Onaylı Çevirisi
  • Denklik belgesi veya Denkliğe yapılan başvuru onayı
  • Pasaport Fotokopisi
  • Fotoğraf 4 adet vesikalık

Herhangi bir soru için https://scholarship.biruni.edu.tr/ adresimizden bilgi alabilirsiniz veya scholarship@biruni.edu.tr adresimizden bize ulaşabilirsiniz.

Tebrik ederiz!

Categories: Genel