Events

Erasmus Internship4all Staj Konsorsiyumu CV Yazma Atölye Çalışması

Erasmus Internship4all Staj Konsorsiyumu kapsamında hareketliliğe başvurmuş olan öğrencilerimizle üniversitemiz ev sahipliği, Altınbaş Üniversitesi Erasmus Kurum Koordinatörü Burcu Atalay Emre’nin sunumu ve FSMV Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Daire Başkanlığı Uzmanı Ayşe Tuğba Kar’ın sunuma katkılarıyla 27/12/2019, Cuma günü CV Yazma Atölye Çalışması gerçekleştirilmiştir.

İlgili Atölye çalışmasına üniversitemiz öğrencilerinin yanı sıra Erasmus Internship4all Staj Konsorsiyumu partner kurumlarımızdan Işık Üniversitesi, Altınbaş Üniversitesi ve FSMV Üniversitesi öğrencileri de katılım göstermişlerdir. Gerçekleşen Atölye çalışması ile öğrencilerimize CV hazırlama hususunda ipuçları verilmiş, iş başvurusunda dikkat edilmesi gereken noktaların altı çizilmiş, Skype görüşmesi esnasında nelere dikkat edilmesi gerektiği ile ilgili bilgilendirme yapılmış ve öğrencilerimiz kendi aralarında iş başvurusu simülasyonu gerçekleştirerek iş veren ve aday rollerine girerek birbirlerini gerçek bir iş başvurusuna hazırlamakta destek olmuşlardır.

4th July – Visit of Forman Christian College’s Representative

2019-Winter School and 2020-Summer School meeting with Sylvia De Souza from Pakistan. Campus visit, brief information and presentation of short term programs at Biruni University.

3rd July – Meeting with International Student Agencies

2019-Fall Intake review meeting with International Education Agencies & Partners of Biruni University. Introduction and suggestions about education and social life at Biruni University.

15th May- International Students Meeting

2019-Spring term review meeting with Biruni international students. Discussions and suggestions about education and social life at Biruni.

Bu galeride resim yok.

17th May- Iftar Dinner for Biruni University International Students

International Students’ iftar dinner with Board of Trustees and Directorate of International Relations.

« 1 arasında 3 »