Office of International Relations
2021-2022 Dönemi Erasmus+ Öğrenim Hareketliliği Değerlendirme Sonucu - Biruni Üniversitesi

2021-2022 Dönemi Erasmus+ Öğrenim Hareketliliği Değerlendirme Sonucu

    Tarih : 29 Nis 2022 Cuma
    08:53
2021-2022 Dönemi Erasmus+ Öğrenim Hareketliliği Değerlendirme Sonucu

    Değerli Öğrencimiz;

    Erasmus İngilizce Dil Yeterlilik Sınavı ve başvuru sırasındaki Genel Not Ortalamanıza göre Erasmus Puanlarınız hesaplanmıştır.

    Erasmus İngilizce Dil Yeterlilik Sınavından minimum 55 puanı geçememiş öğrenciler ve Global Exchange üzerinden yapılan başvuruda başvurusu uygun olmayan öğrenciler değerlendirmeye alınmamıştır.

    Hibe kazanan öğrencilerimiz 5 Mayıs 2022 tarihinden sonra ofise çağrılarak üniversite seçimleriyle ilgili görüşülecektir. Randevular için öğrencilerimize mail atılacaktır.

    Avrupa Komisyonu ve Ulusal Ajans tarafından tarafımıza iletilen Öğrenim Hareketliliği hibelerinin dağıtılmasıyla ilgili üniversitemiz politikası aşağıdaki gibidir;

    1. Erasmus öğrencisi olmaya hak kazanmış tüm öğrenciler öncelikle tek dönem olarak hibelendirilmeye çalışılır. Bu sebeple, 1 akademik yıl (Güz+Bahar) için programa başvurmuş ve hak kazanmış öğrencilerimiz öncelikle tek dönem olarak hibelendirilirler.
    1. Ulusal Ajans tarafından tahsis edilen hibeler değişim öğrencisi olmaya hak kazanan öğrencilere bir dönem olarak dağıtıldıktan sonra hibe kalması, ek hibe tahsis edilmesi veya vazgeçen öğrenciler olması durumunda, başta öncelikli olarak başvurusunu yaparken 2 dönem (Güz+Bahar) seçmiş olan öğrenciler daha sonra da hareketlilik esnasında dönemini uzatmaya karar veren öğrencilerimiz olmak üzere – kalan hibe doğrultusunda- başarı sırasına göre bahar dönemi için de hibelendirilirler.

    Erasmus+ Öğrenim Hareketliliği kurumlararası anlaşmalar kapsamında yapılabilmektedir. Hareketlilik faaliyeti yalnızca anlaşmalı olan bölümler arasında yapılabilmektedir.

    • Program bir öğrenim programıdır, “yabancı dil öğrenme programı” değildir.
    • Program destek programıdır, tam anlamıyla bir “burs” programı değildir.
    • Program bir değişim programıdır, “diploma” programı değildir.

    2022 Erasmus Öğrenim Hareketliliği Hibe Kazanan Öğrenciler listesi için tıklayınız.