Resimlerle HOCALI SOYKIRIMI/KHOJALY GENOCIDE with Pictures - Biruni Üniversitesi

Resimlerle HOCALI SOYKIRIMI/KHOJALY GENOCIDE with Pictures

Yayın Tarihi :
    26 Şub 2020 Çarşamba
Resimlerle HOCALI SOYKIRIMI/KHOJALY GENOCIDE with Pictures

28 yıl önce Azerbaycan’a karşı işlenen en büyük insanlık dramı, “HOCALI SOYKIRIMI” ile ilgili olarak Azerbaycan Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosluğunun katılımıyla 26 Şubat 2020 tarihinde üniversitemizde anma etkinliği düzenlenmiştir. İlgili etkinlikte Rektörümüz Sn. Prof. Dr. Adnan Yüksel ve Azerbaycan İstanbul Başkonsolosu Sn. Mesim Hacıyev’in sunumları gerçekleşmiştir.

A memorial event was held at our university on February 26, 2020, with the participation of the Consulate General of the Republic of Azerbaijan in relation to the biggest human drama, “KHOJALY GENOCIDE” committed against Azerbaijan 28 years ago. Our Rector, Prof. Dr. Adnan Yüksel and  Mr. Mesim Hacıyev (Consul General of the Republic of Azerbaijan in İstanbul) made their presentations.