Erasmus+ Staj ve Öğrenim Hareketliliği yapacak ve hareketliliğini tamamlamış öğrencilerimizle buluşuyoruz. - Biruni Üniversitesi

Tarih : 08 Haz 2022 Çarşamba

Değerli Öğrencilerimiz;

2021-2022 Akademik Dönemi Öğrenim ve Staj Hareketliliği ile yurt dışına gitme hazırlığında bulunan ve hareketliliğini tamamlamış öğrencilerimize yönelik düzenleyeceğimiz “Oryantasyon Etkinliği” 15 Haziran 2022 Çarşamba günü 15.00 – 17.00 saatleri arasında kampüs bahçede gerçekleşecektir.

Yurt dışına gitmeye hazırlanan öğrencilerimizin etkinliğe katılımı zorunludur.